力学系セミナー「Lyapunov exponents of random dynamical systems」

2016年   1月 22日 17時 00分 ~ 2016年   1月 22日 18時 00分
Room 501, Bldg. 4, Faculty of Science, Hokkaido University
Thai Son Doan (Institute of Mathematics, Vietnam Academy of Science and Technology)

Abstract: My aim in this talk is to discuss several aspects of Lyapunov exponents of random dynamical systems.
Firstly, a characterisation of the continuity of Lyapunov exponents is established.
Finally, I present a result on genericity of simple Lyapunov spectrum.