組合せ論勉強会:Salvetti’s Complex, its minimal reduction and applications

2017年   4月 19日 14時 45分 ~ 2017年   4月 19日 18時 00分
理学部4号館401
Simona Settepanella (北海道大学)

Abstract: In this talk an explanation of Salvetti's complex ( with the main idea behind ) and its description for real reflection arrangements will be given.  After that we will describe how to get its minimal reduction  ( with main idea that lead to it ) and then we will illustrate a couple of open problems related to this.