月曜解析セミナー: Semilinear elliptic equations and Potential theory with respect to Schr\”odinger equations

2015年   9月 28日 15時 00分 ~ 2015年   9月 28日 16時 00分
北海道大学理学部3号館210
Alano Ancona (Universit'e Paris Sud)

We will describe some questions and results related to boundary value problems for certain semilinear elliptic equations (in the form $\Delta u-g(x,u)=0$) and boundary measure data in a Lipschitz domain. The methods use in particular some potential theoretic properties related to (certain) linear Schrodinger equations. Several results are joint work with Moshe Marcus.

通常とは時間が異なります.直前に 熊谷 さんの講演があります.