月曜解析セミナー: Conformal invariants defined by harmonic functions on Riemann surfaces

2014年   6月 13日 14時 45分 ~ 2014年   6月 13日 16時 15分
北海道大学理学部3号館210
志賀 啓成(東京工業大学)

Let \(R\) be an open Riemann surface. Among many conformal invariants on \(R\), we are interested in quantities derived from some spaces of harmonic functions on \(R\), such as spaces of positive harmonic functions, bounded harmonic functions and harmonic Hardy spaces. The classical Harnack distance is one of the important quantities. We compare those invarinats with the hyperbolic distance.
通常とは曜日が異なります.